Ons verhaal

Consultants met een passie voor het vak en een oog voor talent

Over ons


Pensaert & Partners is een jong, dynamisch en ambitieus consultancy bedrijf gespecialiseerd in de rekrutering van ingenieurs, bouw- en accountancy profielen.

Wij zijn actief in Vlaanderen met sterke geografische marktkennis in de regio’s Oost- en West-Vlaanderen. De voorbije jaren hebben wij meer dan 250 kandidaten en bedrijven begeleid in hun zoektocht naar de juiste kandidaat voor de juiste job.
Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij samen met zowel lokale als internationale bedrijven, gaande van start-ups en KMO’s tot absolute marktleiders binnen onze sectoren.

Wij zijn
No Nonsense

Pensaert & Partners staat voor een directe aanpak waarbij u steeds in de driver’s seat blijft. Wij garanderen een open en transparante communicatie, eerlijke feedback en een persoonlijke service van A tot Z. Zowel kandidaat als bedrijf krijgt een persoonlijk expert toegewezen die u steeds begeleidt in uw zoektocht.

Wij staan voor
Kwaliteit

Dankzij onze marktkennis en jarenlange ervaring engageren wij ons om de juiste persoon bij de juiste job te plaatsen. Zowel bedrijf als kandidaat worden grondig gescreend om de beste fit te vinden. We werken in elke fase van het proces nauw samen met zowel kandidaat als werkgever en streven naar een optimaal resultaat.

Wij gaan voor
Resultaat 

Resultaat, confidentialiteit en vertrouwen staan centraal in uw partnership met Pensaert & Partners. Het is de fundering van onze samenwerking. Onze experts staan steeds paraat om u bij te staan in alle discretie gedurende het volledige traject. Een partnership betekent voor ons dat u er nooit alleen voor staat. Het is een wisselwerking waar open dialoog, korte communicatielijnen en een persoonlijk contact de hoekstenen zijn van onze samenwerking.

Interne vacatures

(senior) recruiter

Ter uitbreiding zoeken wij momenteel een (senior) recruiter met een no nonsense aanpak. Ben je een gedreven persoon met een resultaatgerichte mindset? Neem je graag initiatief en houd je bovendien van korte beslissingslijnen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie!

Lees meer