uw zoektocht naar de juiste kandidaat

Uw partner voor talent

Vind de beste kandidaat met een heldere selectieprocedure

Uw partner in de 'War for Talent'

Hoe zorgt u ervoor dat het gewenste talent voor uw organisatie kiest en niet voor een ander bedrijf?

De pandemie heeft de 'War for Talent' voelbaarder dan ooit gemaakt. Vandaag de dag is het vinden van de juiste kandidaat voor de job als zoeken naar een speld in een hooiberg. Onze experts staan u hier graag in bij.

Wij begeleiden u van A tot Z bij uw zoektocht naar talent. Na een uitgebreide screening van uw bedrijf en de openstaande vacatures gaan wij samen met u aan de slag om de ideale kandidaat te vinden.

We volgen een duidelijk stappenplan waarin directe en transparante communicatie centraal staan. Enkel zo kunnen wij het beste resultaat garanderen.
Dankzij onze snelle service, korte communicatielijnen en uitgebreid netwerk vinden wij voor u het talent waar uw organisatie nood aan heeft.

1

Kennismaking  

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek lichten wij onze werking toe en overlopen we graag uw bedrijfsactiviteiten, structuur en vacatures.

Vervolgens gaan wij actief op zoek naar de juiste kandidaten en promoten wij uw vacatures via een brede waaier aan marketingkanalen, ons netwerk en uitgebreide database.

2

Screening

Wij analyseren alle kandidaten grondig en stellen enkel de beste kandidaten voor aan u, zowel qua fit met de vacature als met de bedrijfscultuur. Enkel wanneer wij 100% overtuigd zijn van een kandidaat wordt deze aan u toegelicht. Er worden ook steeds referenties afgenomen die beschikbaar zijn na een eerste positief gesprek.

3

Sollicitatiegesprek

De door u gekozen kandidaten worden ingepland voor een sollicitatiegesprek. Wij verzorgen de volledige communicatie en planning naar de kandidaat toe zodat u zich kan focussen op het gesprek.

4

Feedback & ondersteuning

Na elk sollicitatiegesprek horen wij graag de feedback van u en de kandidaat en ondersteunen we u in de verdere selectieprocedure.

5

Contractondertekening

Bent u overtuigd van de kandidaat en is dit de witte raaf waarnaar u op zoek bent? Super! Dan begeleiden wij u graag bij het overmaken van het loonvoorstel en zorgen wij ervoor dat dit perfect aansluit bij de verwachtingen van de kandidaat.

6

Begeleiding

Op geregelde tijdstippen volgen wij op hoe de kandidaat functioneert binnen uw bedrijf, polsen wij naar uw tevredenheid en bespreken wij graag toekomstige vacatures!

Op zoek naar talent? Laat het ons weten!

Bedankt voor uw interesse. Wij hebben uw aanvraag goed ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.